dimarts, 14 de gener del 2014

Plat “fondu” o muntanya (títol gentilesa de la Sílvia del GrupU)



Els membres del Grup de Muntanya d’Arenys de Munt tenim un dubte existencial estil si abans és l’ou o la gallina. Nosaltres ens plantegem si fem muntanya pel plat “fondu” de després o bé mengem plat “fondu” perquè hem anat a la muntanya. Bé, de fet no ens preocupa gaire perquè ens ho passem tan bé pujant un cim o devorant en un restaurant.

L’any passat vam coronar el Balandrau i per dinar ens vam refer a l’Hotel El Serrat, popularment conegut com a Ca la Rosa, enguany el cim escollit ha estat el Gra de Fajol, el restaurant estava triat d'antuvi, implícitament hem instaurat una sortida anual de grup a veure la Rosa, i només cal pensar la muntanya a coronar.

Quadrar desplaçaments va ser com un trencaclosques perquè hi havia gent que pujava dissabte, altres diumenge, altres tenien festa dilluns...Un cop tots encabits ens vam trobar a tocar del refugi d’Ulldeter, a la carretera que deixa a l’estació d’esquí Vallter 2000. Allí vam decidir prescindir de les raquetes i agafar grampons, excepte en Quim i en Max que calçaven esquís.

Tota la comitiva ens vam posar en funcionament per assolir el coll de la Marrana, o el coll de la Guarra segons el va batejar la Marta.




 En arribar a dalt se’m va fer estrany no girar a la dreta per encarar-nos al Bastiments, com sempre hem fet amb en Joan, al contrari, vam virar a l’esquerra per enfilar la pujada fins els 2.706 metres del Gra de Fajol, per cert molt més fàcil i curt que el Bastiments.
Feia un dia espectacular i gens de fred, per tant vam fer un mos dalt del cim i després les fotos de rigor...





...i les de no tan rigor.


Els esquiadors més l’Albert i l’Agustí van anar a fer el Bastiments, la resta vam baixar tranquil·lament. Ens vam reunir al refugi i cap a Ca la Rosa falta gent. Com que una imatge val més que mil paraules, no cal dir res més...











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada